С тези навици привличате негативната енергия в дома си Негативната енергия

...
С тези навици привличате негативната енергия в дома си
Негативната енергия
Коментари Харесай

С тези навици привличате негативната енергия в дома си

С тези привички притегляте отрицателната сила в дома си

Негативната сила въздейства върху живота ви, даже и да не го приемате. Ето по какъв начин можете да се отървете от нея и то за доста малко време.

1. Имате навика да държите фитнес уреди в спалнята

Спалнята би трябвало да се употребява за отмора и усамотение, а не за сила за работа и физическата мощ, която се изисква по време на подготовка. Карането на неподвижен велосипед или работа с компютър и даже гледане на телевизия в спалнята унищожава мира, който е нужен за тази стая. Тук би трябвало да почивате, да спите, да не упражнявате и да работите.

2. Оставяте хаос в къщата

Стари вестници, разхвърляни книги, мръсно пране, купчини играчки, дреболии по масата, всичко работи неумишлено на прочувствено равнище. Подреждайте дома си най-малко един път седмично, с цел да се почувствате облекчени, здрави и по-леко.

3. Гардеробите са претъпкани и разхвърляни

Ако дрешниците ви са претъпкани и не знаете кое къде се намира, това значи, че сутринта ще сте подложени на стрес, тъй като не знаете какво ще носите или къде да намерите, това което желаете да носите.

Ако не сте носили облекла за повече от два сезона, значи е време да ги дарите на Червен кръст. Изпразнете шкафовете, с цел да извършите задоволително място за облеклата, които фактически ще носите.

Когато купувате нови облекла, имайте поради следното: колкото бройки сте внесли, толкоз би трябвало да изнесете.

4. Има празни стени, които наподобяват без живот

Празните стени не дават задоволство, а в противен случай. Отделете време да запълнете дома си с художествени произведения, които да ви въодушевяват и да ви вършат щастливи. Ако нямате задоволително пари, използвайте красиви плакати или тапети с забавен дизайн. Ако сте изобретателни, направете нещо свое.

5. Оставяте капака на тоалетната отворен

Жените от години загатват този проблем и то не на вятъра. Това може да ви донесе неприятности и да ви направи нещастни.

Създайте си навика да държите капака на тоалетната постоянно затворен, когато не я употребявате. Затваряйте вратата на банята.

6. Не миете постоянно прозорците

Когато прозорците са чисти, тези към вас ще ви почитат и почитат. Когато са замъглени и мръсни, хората остават с неприятно усещане за вас.

7. Игнорирате скърцането

Вратата, която скърца, от входната до тази на дрешника, постоянно е знак, че сте инати. Няколко капки особено масло или восък, даже зехтинът, ще предотвратят скърцането на пантите. По този метод вие потвърждавате, че сте подготвени и отворени за нови благоприятни условия.

8. Готвите рядко

Вашата кухня е сърцето на вашия дом. Когато не се употребява, всички области от живота ви могат да страдат. Ако готвите повече вкъщи, сигурно ще бъдете по-щастливи и по-здрави.

Ако не разполагате с време за готвене, варете кафе или чай минимум един път дневно.

Включеният котлон значи топлота и жизнеспособност.

9. Пазите непотребни движимости и дарове, които не ви харесват

Отървете се от нещата, които не харесвате, даже да са нови и неизползвани. Продължете, без окови от предишното.

10. Тези, които имат къща и не употребяват основния вход

Вашата входна врата е знак на вашия живот. Когато непрестанно влизате в дома си през гаражната или от задната врата, за малко време ще загубите задачите в живота си.

Вие ограничавате опциите си за прогрес. Имайте навика да употребявате основната входна врата най-малко един път дневно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР