С тези квартали е свързан животът на мъжа, изнасили и

...
С тези квартали е свързан животът на мъжа, изнасили и
Коментари Харесай

Проговориха От Родата На Северин! Вижте Какво Е Правил Изверга Цяла Нощ Преди Убийството!

С тези квартали е обвързван животът на мъжа, изнасили и умъртвил 30-годишната хубавица. Северин или Селайдин, както го назовават жителите им, е роден в „ Тракцията “ и е живял там в детските си години с майка си и татко си. Съкварталците им знаят единствено прякора на майка му – Мътара. Баща му обаче умира от болест в пандиза, където лежи поради обири, и майката се мести в „ Селеметя “, като заживява с различен мъж. Северин също е с тях. Къщата, която са обитавали допреди четири-пет години, е най-отдалечената в ромския квартал. Тя даже е отвън квартала и до нея се стига по черен път, дълъг към 400-500 метра.

На мястото царува огромна бедност, а няколкото постройки там са измежду камари от отпадъци. След като майката на Северин отпътувала да работи за Германия, той нямал непрекъснато място, което да се назова негов дом. Живеел ту при вуйна си в „ Тракцията “, ту при майка си в Германия, ту някъде в „ Селеметя “, където споделят била и баба му. Не е женен, само че от една година се събрал с момиче на име Емел. „ Той до момента в който беше с нея, ходеше и с други дами.

Преди това е имал доста други, само че сестра ми го обичаше и не искаше да се махне от него “, описа сестрата на Емел – Ресмие, представена от " Монитор ". И други поданици на „ Селеметя “ потвърдиха, че Северин бил прочут като любовчия и хаймана. Къщата в „ Тракцията “, в която се е прибрал след убийството 21-годишният мъж, е доста мизерна. В нея живее една от лелите му, която не пожела да излезе и да опише пред кореспонденти какво се е случило.

Тя се препитавала, като ходела да рови в кофите за отпадък. С Емел той пристигнал в съборетината няколко дни преди убийството, описват комшии. Хората тук не желаеха кварталът им да се свързва с жестокото закононарушение и подканяха репортерите да отидат в „ Селеметя “ и там да питат за Северин. „ Не желаеме да идвате тук, опасяваме се да не дойдат да се разправят с нас. Вървете в „ Селеметя “, там да ви кажат. Той е турчин, не е ром, ние ромите не сме такива “, крещеше буен мъж от „ Тракцията “. Все отново се разбра, че на 6 октомври – денят, в който бе открит трупът на Виктория, по някое време следобяд Северин се върнал в къщата на вуйна си.

Някои са забелязали, че има кръв по облеклата му, само че считали, че се е сбил, а и знаели, че преди упражнявал бокс. Полицията пристигнала в „ Тракцията “ още в неделя, което значи, че ден след убийството е попаднала на вярна диря. Северин обаче към този момент бил напуснал страната с персоналния си автомобил. Хора от квартала настояват, че това е станало още в събота, а други – в неделя. Главният прокурор обаче заяви на брифинга през вчерашния ден, че мъжът е напуснал страната в 14,.... през граничния контролно-пропускателен пункт „ Дунав мост “. Полиция е имало в квартала и във вторник от сутринта до 20 часа вечерта, след което стана известно, че 21-годишният мъж е арестуван в Германия.

По непотвърдена информация при претърсването в дома на лелята са открити мобилният телефон на Виктория и бижута, с които тя е била в деня на убийството. На брифинга през вчерашния ден бе обявено, че в къщата са открити и облекла на Северин, с които той е бил по време на закононарушението. Мъжът се върнал, изкъпал се и не е посочил, че нещо го тормози. Поне по този начин е разказала приятелката му Емел на сестра си Ресмие. В понеделник двете излезли дружно и Емел споделила, че Северин е отпътувал за Германия и й се обадил от там в неделя вечерта. „ Искал е от Емел и тя да тръгне във вторник за Германия при него. Сестра ми нищо не е схванала от държанието му.

Поиска ми пари – 50 лв. единствено, да тръгне и тя натам, защото й липсвал “, споделя Ресмие. Това не се случило, тъй като я привикали дружно с лелята в полицията за разпит. След като я пуснали, отишла да живее при майка си Айше. Телефонът на дамата през целия ден през вчерашния ден бе изключен. Най-вероятно Северин не е замислил авансово нападението и под въздействие на изпитото огромно количество алкохол е решил да си набележи жертва. Храстите край бетонната алея са положително прикритие и умерено е можел да следи от там по кое време да работи. Хвърлил е око на хубавицата, а и наоколо не е имало хора. Имало е жена под бетонната алея, само че не тъкмо освен това място.

В сграда наоколо са били и трима риболовци, само че те не са чули нито крясъци, нито нещо извънредно преди този момент им е направило усещане. Виктория е била със слушалки на ушите и нападението пристигнало изведнъж. Както бе обявено на брифинга, Северин е нанесъл удар в лицето и е счупил носа й. Жената е завлечена в дере, от което мъчно е можела да излезе даже без пострадвания, настояват източници, участвали на огледа. Била е открита легнала по тил в унизителна поза.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР