С тези думи вътрешният министър Бойко Рашков излезе и коментира

...
С тези думи вътрешният министър Бойко Рашков излезе и коментира
Коментари Харесай

Рашков отговори на Гешев: Да излезе и да каже, че е излъгал

С тези думи вътрешният министър Бойко Рашков излезе и разяснява изказването на основния прокурор по-рано през днешния ден във връзка формираното произвеждане серщу министър Асен Василев.

“Или Рашков нелегално е придобил документите или те не са истински…”, разяснява Гешев. По-късно обаче Специализираната прокуратура излезе и удостовери, че фактически такова произвеждане има.

Рашков съобщи, че се е сдобил с “по напълно легален начин”, с цел да опровергае лъжите на Гешев, че такова произвеждане няма.

“На 15 март са изпратени материалите и незабавно е формирано досъдебно произвеждане – скорост, с която не може да се похвали образуването на нито едно досъдебно произвеждане, в това число за откраднатите пари от Автомагистрала “Хемус “, съобщи вътрешният министър.

“За това произвеждане Иван Гешев е употребявал колежката Паличева от ВКП, която на 15 март е изпратила материалите на Специализираната прокуратура. Изглежда оплакващият се на основния прокурор – Георги Самуилов, е в доста тесни връзки с него “, разяснява още Рашков.

Престрелките сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата не престават към този момент месеци наред. Последната ескалация пристигна след ареста на Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов, които бяха арестувани за 24 часа след невиждана акция на полицията. Прокуратурата обаче отхвърли да повдигне обвиняване и пусна някогашния министър председател. Причината - липса на задоволително доказателства. Кирил Петков и Бойко Рашков дефинираха дейностите на обвиняването като “саботаж”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР