С тези думи президентът Румен Радев коментира твърденията, че фирмата

...
С тези думи президентът Румен Радев коментира твърденията, че фирмата
Коментари Харесай

Румен Радев Разтърси Правителството С Това, Което Каза За Митьо Очите: Изводът Е Ясен - Следващия Път Всички Вън!

С тези думи президентът Румен Радев разяснява изказванията, че компанията на общинския консултант от Българска социалистическа партия Бенчо Бенчев " Аркус сигурност Бургас " е взела социална поръчка в мандата на служебното държавно управление, което президентът назначи.

" Тече една паралелна акция, която по най-нагъл метод се пробва да пришие Митьо Очите на служебното държавно управление ", съобщи президентът, който взе участие в празника на Военноморски сили във Варна.

По думите му с цел да бъде подписано някакво съглашение, има процедури и периоди, за които е належащо време. Това също показвало, че договорите с Димитър Желязков са планувани и подписвани от служители, назначени от кабинета " Борисов 2 ".

Президентът даже загатна за предварителни избори и за назначение от него на ново служебно държавно управление, написа Нюз.бг.

" Надигна се писък, че служебното държавно управление освобождава високопоставени служители в някои ведомства, а в този момент излиза, че единственият грях на този кабинет е, че е оставил всички останали. Изводът е явен - идващия път всички вън ", отсече Радев.

" Вече ревизираха докладите в Сметната палата. Такова име - Бенчо Бенчев, не попада в моята акция. Нито го познавам, нито съм бил на посетители у тях ", добави президентът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР