С тези думи американският президент Джо Байдън се обърна към

...
С тези думи американският президент Джо Байдън се обърна към
Коментари Харесай

Байдън на по пица с US военнослужещи в Полша: Светът няма да е същият, но не заради Украйна

С тези думи американският президент Джо Байдън се обърна към военнослужещи от 82-а военно-десантна дивизия на Съединени американски щати, ситуирани в Полша, покрай границата с Украйна.

Той посети бръснарница, която обслужва военните, и стол, в който те се хранят дружно с полските си сътрудници и там бе поканен да похапне пица с тях.

По време на срещата си с американските военнослужещи Байдън описа за починалия си наследник Бо Байдън, който е служил в Багдад, и който е бил там под моминското име на майка си, с цел да не притегля вниманието на хората върху себе си.

Американският водач описа по какъв начин е посещавал сина си там. После той похвали американските военнослужещи, като сподели, че те са " най-страхотните въоръжени сили в света " и добави, че не преувеличава като твърди това.

При идването си в Жешов Байдън трябваше да бъде посрещнат от президента на Полша Анджей Дуда. Поради механически проблем, обаче, самолетът на Дуда трябваше да се върне във Варшава и той закъсня за първия стадий от визитата на Байдън. Така президентът на Съединени американски щати бе посрещнат от полския министър на защитата Мариуш Блашчак.

По-късно през днешния ден Байдън ще има среща въпреки всичко с Дуда в Жешов. А на следващия ден той ще бъде във Варшава, където ще приказва с полските водачи.

Joe Biden in U S Pizza ad????
— Rajjesh Kattakpara (@RKattakpara)
President Joe Biden on Friday visited members of the U.S. Army’s 82nd Airborne Division stationed near Poland’s border with Ukraine.

He visited a dining facility set up for the troops, where he sat down and shared some pizza.
— The Associated Press (@AP)
. has a slice of pizza as he joined service members from the 82nd Airborne Division, who are contributing alongside our Polish Ally to deterrence on the Alliance’s Eastern Flank in Rzeszów, Poland.
— Doug Mills (@dougmillsnyt)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР