С темповете, с които е започнал екипът на г-жа Фандъкова,

...
С темповете, с които е започнал екипът на г-жа Фандъкова,
Коментари Харесай

Мая Манолова: Не се боря за власт, а искам гражданите да бъдат овластени

С темповете, с които е почнал екипът на госпожа Фандъкова, е оповестил публични поръчки за 700 милиона лв.. Истинската тематика е за метода, по който ГЕРБ харчи по този непрогледен метод обществените пари. С процедурите, които се стартират в този момент, идващият кмет ще бъде с вързани ръце. Това сподели претендентът за кмет на София Мая Манолова в предаването "Офанзива " по Канал 3.

Тя счита, че оповестените публични поръчки са ориентирани към избрани фирми-изпълнители.

"Парите на жителите се харчат непрозрачни и неефективно. Правят се поправки на ремонтите. Освен това Столична община е обрасла от другарски кръг. Моделът на ръководство е циничен. Обявяват се публични поръчки, за които кандидатства по един претендент, който е бил глобяван за несвършена работа ", акцентира претендентът за кмет на София.

Манолова разяснява и изказванията, че без поддръжката на Българска социалистическа партия няма да завоюва изборите. "Благодарна съм за всяка поддръжка, само че разгадавам на жителите “.

„ Не се боря против ГЕРБ, а против метода, по който се ръководи София “, акцентира някогашният омбудсман на републиката.

„ Не се боря за власт, а желая жителите да бъдат овластени. Нямам желание да върша план. Начинът, по който се ръководи София ще даде първия подтик. Промяната ще тръгне от София “, сподели още Мая Манолова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР