С тематична изложба под мотото "Да възродим спорта в София"

...
С тематична изложба под мотото "Да възродим спорта в София"
Коментари Харесай

Млади социалисти искат възраждане на спорта в София

С тематична галерия под мотото "Да възродим спорта в София " членове на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в столичния регион "Възраждане " се пробваха да предизвикат общината да даде повече благоприятни условия за интензивност на софиянци. Те проведоха самодейността с поддръжката на водача на Българска социалистическа партия в София Калоян Паргов.
Импровизираната фотоизложба на занемарени пространства в София се състоя пред столичен мол през вчерашния ден по обяд. Освен Паргов на откриването пристигнаха и общинските съветници от Българска социалистическа партия Николай Николов и Иван Таков, който е и ръководител на организация на Българска социалистическа партия в регион "Възраждане ".
"Изложбата е обвързвана с акцията ни "София на две скорости ". За следващ път се опитваме да покажем, че парите в Столичната община не се разходват заслужено. Едни и същи централни улици се ремонтират годишно за милиони, а в крайните квартали нищо не е пипано от 80-те години ", разяснява водачът на МО в София Петко Димитров.
Докато течеше изложбата, социалистите получиха недоволства от минувачите за неприятното инфраструктурно положение, което касае даже основни булеварди. Всички сигнали и тъжби ще бъдат сложени като проблеми от общинските съветници.



На 16 октомври младите социалисти от регион "Възраждане " ще показват фотоизложба на тематика "Да възродим спорта в София ".
Събитието ще се организира пред МОЛ София, от страната на бул. ДСкобелевУ и ще стартира в 13.00 часа.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР