С тежка задача се зае Николета Лозанова. Най-известната плеймейтка у

...
С тежка задача се зае Николета Лозанова. Най-известната плеймейтка у
Коментари Харесай

Николета търси гадже на Тита

С тежка задача се зае Николета Лозанова. Н ай-известната плеймейтка у нас настойчиво търси гадже на поп дивата Тита, научи "България през днешния ден ". Протежето на Криско е на "пазара ". Тя се раздели с дългогодишното си гадже - Виктор. В момента Тита се пробва да откри любовта на живота си, само че от няколко месеца удря на камък.


Половинката на Ники Михайлов и участничката в "Капките " купонясваха хубавичко на празненството по случай рождения ден на коафьора на НиЛо - Венелин Кондаков. Едрогърдата изпълнителка на "Антилопа " разкрива пред Николета, че има проблеми в любовта. Лозанова с удоволствие й дава няколко съвета, защото нейният любовен живот е много богат. Тя й дава обещание, че в случай че види подобаващ юноша, незабавно ще каже на своята нова другарка.

Двете небрежно станаха първи приятелки и показват извънредно близко отношение. Още на самото празненство Николета показва Тита на няколко свои другари. Дали те са се харесали на певицата и противоположното, е въпрос на време да разберем. Но след диалога с Лозанова очите на Тита светят от благополучие, признават посетители на празненството.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР