С течение на времето интимният живот за много двойки става

...
С течение на времето интимният живот за много двойки става
Коментари Харесай

Каква е тайната на добрия семеен секс?

С течение на времето интимният живот за доста двойки става нещо рутинно. След прекосяването на първичната тръпка, след брака и децата, той като че ли минава на назад във времето.
Препоръките за възстановяване на половия живот на двойките са нормално по-добра връзка, повече физически натоварвания, любовни срещи, време без децата. Но в този момент учени са разкрили тайната на положителния фамилен секс и тя е в поделянето на домашните отговорности сред двамата сътрудници.
Според проучване, което е извършено от Университета на Албърта, съпрузите, които си поделят домашните отговорности имат по-добър полов живот. В него са взели участие 1300 фамилни двойки и е траяло 5 години.
Д-р Мат Джонсън, професор по фамилна екология към департамента по екология на човешките взаимоотношения в университета на Албърта счита, че във всяко семейство има упования кой какво да свърши от домакинските отговорности. Също по този начин хората се съпоставят с останалите двойки, които познават.
Традициите в другите страни са разнообразни, само че когато мъжът се включва в домашната работа, половият живот се усъвършенства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР