С тази сесия ще затворим страницата на един противоречив период.

...
С тази сесия ще затворим страницата на един противоречив период.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Идващите избори са най-важните от 1989г. насам

С тази сесия ще затворим страницата на един спорен интервал. Управлението беше без промени, само че с много фукане. След два мандата на ГЕРБ рецесиите се задълбочават, стопанската система е в колапс, доверието в бизнес климата е нарушено. Коронавирус рецесията направи очевидно ситуацията в здравната система. Това сподели Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, ръководител на Движение за права и свободи, на откриването на парламентарната сесия през днешния ден.

В по-голямата си част законодателството е в безпорядък и унищожава доверието на жителите в институциите съгласно Карадайъ. Като образец даде поправките в ИК. Той сподели, че се основават условия за политическа неустойчивост и парламентарна рецесия.

По тематиката за бюджета Карадайъ съобщи: „ Раздаването на средства цели авансово обезпечена служебна победа на ръководещите. “.

Председателят на Движение за права и свободи дефинира идващите избори като най-важните от 1989г.: „ Как и след какъв брой време ще се оправим с вируса ГЕРБ, който унищожава демокрацията в страната. “

Той акцентира, че би трябвало да се загърбят предразсъдъците и да се живее в мир: „ Разделеното общество не може да успее. Избирателите са тези, които ще кажат какъв брой бързо страната ще навакса изгубеното време и ще стартира стопански напредък. “.

Според Карадайъ идващите ръководещи ще би трябвало да се оправят с икономическа и здравна рецесия. Той добави, че би трябвало да има приемливост и почитание към разликата, както и че в многообразието е заключен триумфа.

Председателят Карадайъ показа програмата на партията: „ Движение за права и свободи ще извършва задачата си за гарантиране правата и свободите на индивида, както и териториалната целокупност на страната. Движение за права и свободи ще показа програмата за икономическо развиване, високи технологии, атомна стопанска система, включване на жителите във образуването на политическите решения. Движение за права и свободи ще взе участие интензивно в приложението на Зеления пакт на Европейски Съюз. “.

Той добави, че от държавното управление с изисква да провежда почтени избори. Като главен фокус той уточни опцията на разговор, а не патриотарска изразителност.

Според него рецесията изисква незабавни ограничения. Карадайъ приключи с зов за избор на модел на бъдещето на България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР