С тази малка, лесна за използване и качествена джаджа ще

...
С тази малка, лесна за използване и качествена джаджа ще
Коментари Харесай

Xiaomi MADV Mini Camera – панорамна камера за HD стрийминг

С тази дребна, лесна за потребление и качествена джаджа ще снимате и стриймвате онлайн каквото пожелаете, в 360-градусов обсег

MADV Mini Panoramic Camera се слага в USB врата на смарт телефона за фотоси и стрийминг онлайн

Панорамните 360-градусови камери издигнаха на последващо равнище преживяванията на феновете фотографи с мобилни телефони. Компактни, с висока резолюция и налични цени тези джаджи са все по-желано допълнение към смарт телефона.

Един от най-атрактивните модели, предлагани на пазара, е Xiaomi MADV Mini 13MP 360 Degree Panorama Camera – тя е налична сега на цена от единствено $45,99 (вместо $51,16) с ваучър за отстъпка ISODCJP в световния онлайн магазин Tomtop, с безвъзмездна доставка, включително за купувачите в България. Мъничката камера поддържа стрийминг онлайн и шерване с един клик на фотосите и видеото през мобилно приложение.

MADV Mini Panoramic Camera е мъничка и доста лека, отличен аксесоар за смарт телефона

Панорамната камера се включва към реверсивния USB Typе-C порт на смарт телефона и с нея можете да вършиме вдъхновяващи фотоси с резолюция до 5,5К и HD видео. Моделът е екипиран с двоен 13MP фото-модул от всяка страна, широкоъгълни лещи с 210° зрителен ъгъл и апертура f/1.8. При това камерата тежи едвам 23,5 грама и е изцяло „ plug-and-play “ – задоволително е да я поставите в USB врата на смарт телефона, откъдето черпи и зареждане, и да снимате на воля с 360-градусов обсег.

MADV Mini Panoramic Camera ще ви улесни оптимално с поддържаните от камерата режими на снимане – „ астероиден “, „ рибешко око “ и „ кристална топка “. Двойните 210° супер-широки лещи с апертура f/1.8 обезпечават покритие на по-голям обсег и доста понижават „ слепите “ зони. С тази камера ще вършиме фотоси с резолюция до 5,5К (5376х2688 пиксела) в JPEG формат и видео с HD резолюция 1920х960 30fps във формат H.264 MP4.

Мобилно приложение улеснява шерването от MADV Mini Panoramic Camera

Моделът е съчетаем единствено с Android смарт телефони и по-конкретно с устройства, които работят под ръководство на Android 6.0 или по-нови версии на мобилната платформа. Изискване също по този начин е смарт телефонът да има повече от 2GB оперативна памет. В листата със съвместими устройства се показват известни модели на Xiaomi, Huawei, Samsung, Sony, LG, Oppo, Vivo, Meizu, HTC и други Мобилното приложение поддържа интерфейс на британски език.

MADV Mini Panoramic Camera е плътно устройство с размери 4,25х3,55х2,52 см и тегло от едвам 23,5 грама. Камерата може да работи при температури от 0℃ до 40℃. В комплекта на устройството е включен и предпазен калъф. Мобилното приложение Madv Mini е налично за евакуиране гратис от формалния магазин Гугъл Play.

MADV Mini Panoramic Camera добавя функционалността на Android смарт телефона в най-желания аспект – фотографията

Това предложение на онлайн магазина Tomtop ще ви обезпечи против неголяма сума прелестна опция за снимане и стрийминг онлайн на 360-градусови фотоси и видео с доста висока резолюция. Камерата ще добави функционалността на Android смарт телефона в една от най-желаните направления – мобилната снимка.

Можете да купите панорамната мини камера тук: Xiaomi MADV Mini 13MP 360 Degree Panorama Camera – на цена от $45,99 (вместо $51,16) с ваучър за отстъпка ISODCJP и безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР