С тази малка джаджа можете да включвате и изключване електрическите

...
С тази малка джаджа можете да включвате и изключване електрическите
Коментари Харесай

Alfawise WiFi Smart Plug – прави умен всеки домашен уред

С тази дребна джаджа можете да включвате и изключване електрическите уреди вкъщи, да вземем за пример осветлението, без значение къде се намирате сега

Устройството се слага в електрическия контакт, интегрира се в домашната Wi-Fi мрежа и към него се включва мечтаните домашни уреди

Напоследък е съвременно да приказваме за умния дом, което включва наблюдаване и ръководство на всевъзможни системи – защита, осветяване, отопление, битови уреди и така нататък, с концепцията за повече успеваемост в потреблението на сила, повече улеснение и, не на последно място, повече сигурност.

И защото се допуска, че множеството уреди в дома към момента не са „ умни по рождение ”, т.е. нямат вградена такава функционалност, от изгода могат да бъдат джаджи като Alfawise WiFi Smart Plug с цена към 13 $ в световния онлайн магазин GeerBest – това е смарт щекер, който прибавя опция за безжична връзка към всеки домакински апарат и по този метод го трансформира в „ интелигентен ”.

Устройството се слага в електрическия контакт, интегрира се в домашната Wi-Fi мрежа и към него се включва мечтаните домашни уреди, с цел да станат забележими през Wi-Fi и налични за ръководство през смарт телефон или таблет. Можете да наблюдавате и управлявате вашето домашно устройство отвред благодарение на мобилно приложение eWeLink за Android и iOS, налично за събаряне гратис.

Мобилно приложение за iOS и Android разрешава елементарно ръководство на функционалностите на умния щекер

Най-очевидната функционалност е да включите или изключите домашния апарат през смарт телефона наследник. Освен това мобилното приложение се явява и отбрана при кражба – можете да симулирате, че сте у дома, като отдалечено пускате и гасите осветлението в стаите в инцидентен ред.

За улеснение щекерът поддържа и гласови команди посредством виртуални помощници като Amazon Alexa и Гугъл Assistant – по този начин да вземем за пример, можете с една гласова команда да включите или изключите домашния апарат (ако разполагате и със съответните умни колонки на Amazon или Google).

С помощта на Alfawise WiFi Smart Plug можете да планирате графика на работа на домашните си уреди. В частност, да зададете таймер за автоматизирано включване и изключване на електрическите уреди – да вземем за пример, стартиране на осветлението вечер при залез и прекъсване заран при изгрев.

Умният щекер идва със отбрана от мълнии, пресилване (до 4000V) и огън за безвредни работа

След като се сложи в контакта, устройството може да бъде ръководено от всички членове на фамилията по едно и също време посредством шерване на акаунта за eWeLink. Умният щекер идва със отбрана от мълнии, пресилване (до 4000V) и огън за безвредни работа.

Можете да се сдобиете с Alfawise WiFi Smart Plug на специфична цена от $12,99 в онлайн магазина GearBest. Доставката до България ще ви коства $0,70. Устройството тежи към 132 грама и има размери 6,30×7,30×11,00 см. В комплекта с изключение на щекера е включено и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР