С тържествено издигане на националния флаг Берковица отбеляза 112-та годишнина

...
С тържествено издигане на националния флаг Берковица отбеляза 112-та годишнина
Коментари Харесай

Берковица почете Деня на Независимостта /снимки/

С тържествено издигане на националния байрак Берковица означи 112-та годишнина от Независимостта на България, оповестиха от общината.
Гордо разветият трикольор подсети за събитията от 1908, когато на 22 септември, преди 112 години, България обърна нова страница от актуалната си история.
На тържественото честване участваха кметът на община Берковица Димитранка Каменова, ръководителят на Общински съвет – Берковица Милован Жан, зам.-кметът на община Берковица Спаска Георгиева, зам.-кметът на община Берковица Гергана Антонова, зам.-кметът на община Берковица Атанас Георгиев, секретарят на община Берковица Биляна Стаменова, чиновници на общинска администрация – Берковица, жители.
В знак на благодарност към героизма и саможертвата на всички знайни и незнайни български герои, посветили се на идеята независимостта на България да стане факт, бяха поднесени венци и цветя на паметника на починалите във войните и на паметника на героите от Руско-турската война. С ангелските си гласове Йорданка Русимова и Беатрис Русанова трогнаха всички присъстващи със своите осъществявания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР