С тържествен водосвет започна подготовката на Борислав (Първомай) за пролетния

...
С тържествен водосвет започна подготовката на Борислав (Първомай) за пролетния
Коментари Харесай

С тържествен водосвет започна подготовката на Борислав

С церемониален водосвет стартира подготовката на Борислав (Първомай) за пролетния дял от шампионата. В наличието на треньорите и футболистите от представителния тим и трите детски тима отец Станимир извърши водосвета и пожела на състезателите здраве и триумфи през следяващия полусезон.

На стадиона участваха кметът Николай Митков, членовете на Управителния съмет на клуба и доста родители на дребните футболисти. Пред множеството общинският кмет за следващ път увери футболисти, треньори и родители, че ще продължи да поставя старания за запазване на спортния живот в града.
 Александър Христев стартира подготовка с Атлетик (Куклен)
Александър Христев стартира подготовка с Атлетик (Куклен)

Защитникът игра за Витоша през този сезон

След формалната гала старши треньорът на представителния отбор Иван Добревски организира първата подготовка за тази година с група от 21 футболисти.

Единственият напуснал тима е халфът Йълмаз Сюлейман, който се причисли към Атлетик (Куклен). Петима нови състезатели стартират подготовка с Борислав - вратарят Владислав Димитров от Марица (Милево), бранителят Никола Данчев от Левски (Карлово), халфовете Ерик Смилянов от Родопа (Смолян) и Боримир Карамфилов от Нефтохимик и нападателят Иван Кирев от Спартак (Варна).

Първата контролна среща на тима е планувана за 18 януари, събота от 11 часа на Градския стадион в Първомай, като противник ще бъде отборът на Спартак (Пловдив), оповестява Plovdivderby.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР