С тана ясно какво е завещанието, което е оставил принц

...
С тана ясно какво е завещанието, което е оставил принц
Коментари Харесай

Завещанието на принц Филип е ясно, включен ли е Хари

С тана ясно какво е наследството, което е оставил принц Филип, който умря преди близо два месеца.

Смъртта на херцога на Единбург в допълнение нажежи ситуацията в Бъкингамския замък, където така и така обстановката е напечена поради поредицата от изявленията, които Хари и Меган направиха през последните месеци.

Сега станаха ясни някои детайлности за наследството, което е оставил принц Филип, оповестява "Венити Феър ", представен от

Напълно предстоящо множеството от парцелите му ще отидат при вдовицата, кралица Елизабет II, само че стана ясно, че Филип е оставил великодушна сума пари на хората, които са останали неразделно до него в последните му часове.

Информацията идва от неназован източник на вестник "Сън ", като за разлика от други членове на кралските семейства, принц Филип е оставил много великодушна сума на тримата мъже, които са полагали грижи за него.

"Това са неговият персонален секретар, чорбаджия Арчи Милър Бейкуел, неговият паж Уилям Хендерсън и икономът му Стивън Ниедохадло ".

Тримата мъже бяха част от антуража, който вървяха зад ковчега на херцога на Единбург на погребението му на 17 април в замъка Уиндзор. Милър Бейкуел беше неговата дясна ръка повече от десетилетие, до момента в който Хендерсън и Ниедохадло се редуваха да прекарват време с него в селската къща в Сандрингам, в която той се реалокира през лятото на 2017 година

Децата на Филип, принцовете Чарлз, Андрю, Едуард и принцеса Ан могат да "вземат каквото изискат " от сбирката от 13 000 книги, които се намират в библиотеката на Бъкингамския замък. Завърнал се в замъка от лондонската болница, където беше признат, херцогът на Единбург се посветил на подписването на някои от портретите си, с цел да ги даде на личния състав, който се грижел за него.

Появиха се клюки, че Филип е лишил от завещание внука си Хари, като наказване за последните му изяви, само че източникът от Бъкингамския замък отхвърли всички спекулации по тематиката.

Херцогът на Единбург е уредил каква сума желае да остави на внуците си "отдавна ". Херцогинята на Кеймбридж Кейт наследи ролята на починалия принц Филип като "обединителят " в кралското семейство, като спомага за решаването на проблемите във семейството.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР