С шествие на мотористи, облечени в костюми на Дядо Коледа,

...
С шествие на мотористи, облечени в костюми на Дядо Коледа,
Коментари Харесай

Мотористи в костюми на Дядо Коледа с мото шествие в Плевен

С шествие на мотористи , облечени в костюми на Дядо Коледа, в Плевен през днешния ден бе подложен финалът на благотворителната акция " Мото Коледа ". Тя се организира за десета поредна година. Каузата още веднъж бе да се съберат средства за лекуване и рехабилитация на заболели деца. Около това се сплотиха мото клубовете " Камикадзе рейсинг тийм ", " Огнени сенки ", " Пътни братя ", " Нощни вълци ", " АТВ клуб Плевен " и доста другари.
 Българска телеграфна агенция
" Изключително сполучлива е акцията тази година " , сподели за Българска телеграфна агенция Божана Костова от уредниците. По традиция тя бе облечена като Снежанка, а тази година бе дружно със своя 8-месечен наследник. По думите в юбилейното издание на самодейността са се присъединили доста жители, чиновници на полицията, пожарната, военни, представители на бизнеса, известните персони на Плевен, спортисти.
 Българска телеграфна агенция
" С " Мото Коледа " желаеме да покажем, че този град е жив, че и тук се случват хубави неща. Но и осъзнахме, че като сме доста, можем да помогнем и да създадем нещо положително ", акцентира Божана.

В тазгодишното издание на акцията своята поддръжка посредством видео обръщения обявиха олимпийските шампионки Стойка Кръстева и Ивет Горанова, футболистът Светослав Бърканичков, международният първенец по бокс Детелин Далаклиев, състезателят по кикбокс и ММА Деян Топалски, познатият на децата Бате Енчо и други.
 Българска телеграфна агенция
Дарителски кутии бяха ситуирани в разнообразни обекти в Плевен и в региона. Миналия уикенд на площад " Възраждане " имаше и благотворителен базар. Очаква се през януари да стане известно какъв брой е събраната сума.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР