С шестстепенен контрол на качеството е агнешкото месо, което най-големият

...
С шестстепенен контрол на качеството е агнешкото месо, което най-големият
Коментари Харесай

Агнешко с 6-степенен качествен контрол от Kaufland за Гергьовден

С шестстепенен надзор на качеството е агнешкото месо, което най-големият ритейлър у нас Kaufland България предлага на своите клиенти за Гергьовден. Месото минава първото си окачествяване още при приема му в Централния склад на компанията, където специалисти по качеството правят оценка неговите основни характерности. Гарантиран и съгласуван с условията за предпазване на агнешко месо е температурният режим на логистика от транжорната до свежите витрини на хипермаркетите в цялата страна. На всяка стъпка от веригата на доставка температурата се поддържа сред 0 и 4 градуса. На място в хладилните пространства в складовете на магазините се прави спомагателен надзор върху формата, размера, цвета и визията.

„ Когато приказваме за свежо месо, в това число и за агнешко, контролът при нас стартира още преди приема на стоката на рампата. Започваме с документалните сходства – всичко, което е разказано на етикетите, би трябвало да си дава отговор изцяло. Изрядни би трябвало да са и печатите за генезис. След документалната инспекция следва образна – такава вършим на всяка една палета. Всичко минава през везната, разопаковаме, мерим, снимаме. Задължително гледаме дали е транжирано по верния метод, и в случай че не подхожда на разпоредбите на Kaufland, просто не доближава до магазините. Абсолютно безкомпромисни сме към нуждата свежото агнешко да бъде розово и без никакъв аромат “, отбелязва експертът „ Качествен надзор на месото “ в Централния склад на Kaufland България – Жанет Стоянова. „ Проверката на температурния режим на месото също е извънредно значима. Свежото агнешко би трябвало да е сред 0 и 4 градуса. При всяко отклоняване нагоре и надолу, не позволяваме месото до клиентите ни “, акцентира още тя.

Качественият надзор на свежото месо и риба е основен приоритет в работата на Kaufland България и през 2022 година компанията одитира процесите по окачествяване и предпазване в Централния си склад, защитавайки влиятелния документ за качество TÜV AUSTRIA. Той беше публикуван точно в уверение на това, че дейностите по банкет и предпазване на свежи месо и риба в складовата база дават отговор на най-високите интернационалните стандарти – сигурност на храните, качество на процесите и надзор на рисковете.

Специално за идния празник, хипермаркетите на веригата оферират огромно многообразие от празнични оферти, в това число агнешко и дроб сарма на атрактивни цени. В допълнение към тематичните артикули се предлага и селекциониран подбор от пресни зеленчуци и плодове с до 40% отстъпка. Специални предложения са готови и за притежателите на Kaufland Card, които ще могат да се възползват от спомагателни понижения до 50% на десетки артикули.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР