С рокля от коприна в цвят глетчер в унисон със

...
С рокля от коприна в цвят глетчер в унисон със
Коментари Харесай

Президентската двойка безупречно елегантна на Интронизацията на Японския император Нарухито


С рокля от коприна в цвят глетчер в унисон със строгите условия на протокола за Интронизацията, особено направена от българския дизайнер Невена Николова, брачната половинка на българския президент прикова погледите на дипломати и държавни глави, почели Интронизацията на император Нарухито. Президентът Румен Радев бе облечен в безукорен фрак.

По-късно на дадения от Нарухито и брачната половинка му формален прием, госпожа Радева се появи с втора рокля НЕВЕНА. Стройната фигура на президентската брачна половинка бе обхваната от копринена тафта в комплициран цвят от кобалтово синьо и мед, покрита с метри тънък тюл в кралско синьо. Роклята е с деликатна украса от ръчно бродирана дантела в горната част и раменете и кристали Сваровски в десетки нюанси на главните цветове. Невена Николова, която от години живее и работи в Лондон особено създаде цялостния стайлинг на Десислава Радева, съчетавайки бижута и прическа с подбраните за двете рокли материи. През 2019 година дружно означаваме и три годишнини в връзките сред България и Япония – 110 години от първите двустранни контакти, 80 години от установяването на дипломатически връзки и 60 години от тяхното възобновяване. Повече от 2000 посетители от 200 страни участваха на церемонията в императорския замък, а България беше показана от Президента и брачната половинка му.

Според президента, другарството и доверието са най-големият капитал на двустранното съдействие сред България и Япония и са здрава основа за тяхното развиване в бъдеще, за още по-активно партньорство в стопанската система, културата, науката и образованието. Нарухито се възкачва на трона на хризантемата в наличието на 190 делегации от цялата планета. Макар императорът да беше провъзгласен на 1 май, когато беше оповестена промяната на имперската епоха, церемониите в този ден бяха много по-скромни от днешната. Нарухито е 126-я император на най-старата наследствена монархия в света.

По думите на специалистите по дворцов етикет сходно събитие се случва един път на потомство, оповестява в. „ Джапан таймс “. Подготовката за Интронизацията е лишила една година, а Нарухито се възкачва на трона на хризантемата в наличието на 190 делегации от цялата планета. Очаква се церемонията по Интронизацията да коства на данъкоплатците над 150 милиона $, основно поради огромния брой посетители, поканени на тържественото събитие.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР