"С риск да разочаровам много от приятелите си тук: Не

...
"С риск да разочаровам много от приятелите си тук: Не
Коментари Харесай

Из Фейсбук: Не вярвам, че тези, които искат властта сега, мислят за България

"С риск да отчайвам доста от приятелите си тук: Не имам вяра, че тези, които желаят властта в този момент, мислят за положителното на България.

Защото, в случай че мислеха за положителното на България, щяха да изчакат изборите, а не да провеждат стихийни вълнения и митинги с безусловно неразбираеми стремежи на участващите в тях 9 месеца преди избори.

Ако властта падне в този момент, ще се сътвори длъжностен кабинет в границите на 1-2 месеца, в интервала на най-тежките есенни или зимни месеци.

И то в миг, когато има заплаха от болест. В миг, в който се чака стопански спад и рецесията към този момент настава. В миг, в който към България се гледа с изключително внимание извън ", написа във Facebook Боян Лазаров.

"Участниците в тези митинги имат разнородни стремежи, в случай че въобще знаят какво тъкмо желаят, с изключение на да смъкват "мафията ". Бих им споделила, че мафията е толкоз надълбоко вкоренена в манталитета на нацията, че в случай че желаят да я изметат тук ще останат единствено бабите им. Едни желаят да пуснат нощните заведения и питейните заведения, други са националисти, трети желаят мутрите да изоставен (каквото и да значи това), изпълнявайки ползите на други мутри....Четвърти са отишли да повикат на площада, разхождайки кучетата си. Пети стачкуват, тъй като им е скучно. Шести са честни хора, които мислят, че промяната на властта ще оправи живота им (каквото и да значи това)
Съжалявам, скъпи другари, само че помня доста добре митингите от 2013. Сегашните са напълно разнообразни и аз не мога да се отъждествя с тях. Резултатът от всичко това ще бъде много объркващ. Но, с цел да познаем някого би трябвало да вкусим плодовете му.
Бъдете щастливи! И като изгоните мафията ми се обадете да се похвалите! ", разяснява Лазаров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР