С риалити предавания във формата на Биг брадър с уклон

...
С риалити предавания във формата на Биг брадър с уклон
Коментари Харесай

Тези две немски звезди влязоха чисто голи в риалити, правиха секс пред камерите, а дали се получи любовта им…

С риалити излъчвания във формата на Биг брат с уклон в междуполовите връзки могат да се похвалят доста канали, само че създателите на „Адам търси Ева“ се оказаха първи измежду всички във връзка с реалистичността.

Участници в предаването са немски звезди, които освен не се тормозят да се появяват в кадър голи, само че даже и са подготвени да показват на феновете детайлности от интимния си живот. Условията на контракта, който подписват, са да нямат никакви облекла още на снимачната площадка.

В ролята на Адам в този сезон е сърфистът Мариус Хоп, а неговата Ева е певицата Мелоди Хейз. В един от епизодите двамата взимат дружно гореща вана, а малко по-късно към този момент се отдават на скотски милувки на матрака. И всичко това – пред всевиждащото око на видеокамерите.

Независимо от цялата романтика връзките сред двамата не се получиха. По време на следващия скандал Мелоди се изплюва в лицето на Маркус и го изгонва от леглото си. Така любовта сред тях се оказва мираж. Според сюжета след първата взаимна нощ на героите в предаването се включва трети участник или участничка, който да придаде на по-нататъшното развиване на събитията още малко драматизъм, написа Блиц.

Шоуто, което е към този момент шлагер в Германия, се гледа към 1, 5 млн. души. За малко време то към този момент се популяризира със свои версии в Холандия, Испания, Франция и Финландия.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР