С решението за болничните управляващите признават безсилието на правителството да

...
С решението за болничните управляващите признават безсилието на правителството да
Коментари Харесай

Нинова: Решението за болничните е възможно най-несправедливото - призоваваме всички работещи да не го приемат мълчаливо

С решението за болничните ръководещите признават безсилието на държавното управление да се оправи със злоупотребите. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на група, написа Фокус. 

„ Вчера съдружният съвет на ръководещите ГЕРБ и Оперативна програма са взели решение да не се изплаща първия ден в болничните. 

На първо място това решение е взето отвън мястото на институционалното място – това Тристранния съвет. Не това е толкоз значимо. Важни са причините и крайният резултат. Аргументът е, че има увеличение на подправените болнични, увеличение на разноските за тяхното погашение. 

С това решение, вие признавате безсилието на държавното управление да се оправи със злоупотребите. Вместо надзор и наказването за тези, които употребяват подправени болнични, вие наказвате изрядните служащи “, съобщи още Нинова.

„ Решението за болничните е допустимо най-несправедливото - призоваваме всички работещи да не го одобряват безмълвно “, прикани тя.

„ Това е допустимо най-несправедливото решение, което сте взели. От Българска социалистическа партия изрично му се противопоставяме. Във вашата стратегия няма такова решение, само че има решение за минимална пенсия от 300 лева. 

Значи, това, което е записано не изпълнявате, това, което го нямате - ощетявате изрядните служащи “, сподели Нинова, представена от Фокус. 

Тя съобщи, че с изключение на, че Българска социалистическа партия изрично ще се опълчи на това предложение, прикани всички работещи да не одобряват безмълвно, че им се лишава следващото право, да не се помиряват с това деяние на съдружния съвет на държавното управление. 

„ Имат нашата парламентарни и политическа поддръжка в отбрана на техни съществени права “, съобщи още водачът на Българска социалистическа партия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР