С решение №544/06.06.2018г. на ОбС-Мездра е обявен конкурс за заемане

...
С решение №544/06.06.2018г. на ОбС-Мездра е обявен конкурс за заемане
Коментари Харесай

Търси се управител на „Мездра – Автотранспорт – 2003″ ЕООД

С решение №544/06.06.2018г. на ОбС-Мездра е разгласен конкурс за заемане на длъжността „ шеф “ на „ Мездра – Автотранспорт – 2003″ ЕООД – гр. Мездра.
Кандидатите за заемане на длъжността следва да имат висше обучение с минимална образователно-квалификационна степен бакалавър. Минималният дължим трудов стаж е 3 години. Лицата, които имат предпочитание да заемат поста следва да имат компютърна просветеност, като опитът на сходна позиция е предимство.
Конкурсът ще се организира на три стадия. Първоначално ще бъде осъществен прелиминарен асортимент по документи. Допуснатите до състезанието претенденти да показват стратегия за развиването и активността на комерсиалното сдружение за 3-годишен интервал, след което ще се организира и събеседване с претендентите,
Кандидатите за шеф на „ Мездра – Автотранспорт – 2003″ би трябвало да подадат заявление в свободен текст; автобиография; нотариално заверени копия от диплом за приключено висше обучение и други документи, удостоверяващи квалификация; копие от трудова и/или служебна брошура /ако има такава/;свидетелство за съдимост и декларация за неналичието на условия по член 19 от Наредбата за реда за практикуване правата на благосъстоятелност на община Мездра върху капитала на комерсиалните сдружения.
Документите за присъединяване в състезанието се подават в запечатан плик в деловодството на Общински съвет – Мездра, в 30 – дневен период от деня на издание на обявата за състезанието в медиите.
Общинският съвет избра за подготовка и провеждането на състезанието да дава отговор краткотрайна комисия в състав: председател- Сашо Илиев/ зам. кмет на община Мездра/, секретар – Цветомир Стоев /Адвокатска адвокатска фирма „ Пешковки и Карамелски”/, Цеца Костова /директор на Дирекция „ Финанси, стопанска система и проекти”/, Христина Чулева /гл. експерт „ Придобиване и предписание с общинска собственост”/ и общинските съветници Ивайло Тодоров, Десислава Костова, Гергана Петрова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР