С решение от вчера Върховният административен съд затвърждава практиката на

...
С решение от вчера Върховният административен съд затвърждава практиката на
Коментари Харесай

ЛГБТ бесни - плащат и адвокатските разноски на Милена Славова

С решение от през вчерашния ден Върховният административен съд затвърждава практиката на висшите съдилища в България да отхвърлят съществуването и правото на персонален и фамилен живот, и на човешко достолепие на ЛГБТ хората в България, жалят се в позиция от ортавизацията, решила да съди известната рокаджийка.

За това оповестява новинарски ЛГБТ уебсайт.

Иначе способените прависти на гей организацията явно не са разбрали, че решенията на съда не се разясняват, а се извършват.

Съдът постанови, че изявлението на Милена Славова е персонално мнение и не визира цялата ЛГБТ общественост, споделят от ЛГБТ организацията „ Действие “.

„ Новината идва след серия от правни удари върху ЛГБТ общността в България “,

не престават гей деятелите, присвойвайки си правото да приказват от името на цялата общественост.

След които решението на Общо събрание на гражданските колегии на Върховен касационен съд, с което Върховен касационен съд затвориха пътя на одобряване на юридическия пол на транс хората и решението на Върховен административен съд, с което отхвърли желае на бебе Сара, макар решението на Съда на Европейски Съюз, с което трябваше да се съобрази.

„ Ние не сме носители на пороци и с организирането си, и присъединяване си в София Прайд, не се натрапваме, а пазиме правото си да бъдем пълноправни жители на тази страна. За страдание, Върховен административен съд и Комисията за отбрана от дискриминация

не могат да го схванат и се опасяват да застанат на страната на правото! “,

разясняват от Действие, поставяйки под подозрение компетентността и независимостта на висшите магистратите.

Като допълнение ЛГБТ организацията „ Действие “ е наказана да заплати 270 лв. разходи на КЗД и 1500 лв. за адвокатските разходи на Милена Славова. По този мотив е почнала акция за набиране на средства. Да забележим кое посолство ще се бръкне да покрие разноските.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР