С решение на Софийския градски съд освободиха 15-годишния Данаил Бейкверди,

...
С решение на Софийския градски съд освободиха 15-годишния Данаил Бейкверди,
Коментари Харесай

Освободиха 15-годишния Данаил, наръгал съученик

С решение на Софийския градски съд освободиха 15-годишния Данаил Бейкверди , който на 26 юли намушка с нож момче в столичния квартал " Надежда ", заяви Нова телевизия.

Решението може да бъде обжалвано или протестирано в 3-дневен период.

Припомняме, похищението стана на междуетажна площадка в блока, където живее потърпевшият 16-годишен юноша . След тежка интервенция раненият бе избавен в " Пирогов ".

Извършителят бе арестуван малко след нападението, в непосредствена непосредственост до блока , където е наръгал своя съученик. По-късно в интернет бе показан запис с неговите признания, в които той твърди, че е бил подложен на онлайн тормоз.

 Постоянен арест за момчето, наръгало съученик в София
Постоянен арест за момчето, наръгало съученик в София

Обвиняемият твърди, че го тормозили от година

15-годишният Данаил Бейкверди съобщи пред съда, че съжалява за стореното. Той помоли да го освободят от ареста, тъй като и там е подложен на тормоз от страна на съкилийниците си. Те го биели и заплашвали, че ще посегнат на родителите му .

 Момчето, наръгало съученик, остава в ареста за 72 часа
Момчето, наръгало съученик, остава в ареста за 72 часа

Отмъщавал за интернет тормоз, упрекнаха го в опит за ликвидиране

Съдиите се съобразиха с положителната характерност на младежа. Освен триумфи в образователния развой, мнението на неговите преподаватели е, че той е умерено и неконфликтно момче .
Другият претекст за освобождението на Бейкверди, наръгал собствен съученик, е че е прокиснал два месеца в ареста . Той бе освободен с мярка за неотклонение - контрол от контрольор на Детска педагогическа стая.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР