С решение на Съвета на директорите на "Български Енергиен Холдинг"

...
С решение на Съвета на директорите на "Български Енергиен Холдинг"
Коментари Харесай

Бивш шеф на столичното парно става изпълнителен директор на АЕЦ Козлодуй

С решение на Съвета на шефовете на "Български Енергиен Холдинг " ЕАД е осъществена смяна в управителния състав на "АЕЦ Козлодуй " ЕАД. На мястото на Иван Андреев, като член на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф, застава Наско Михов.

Решението за освобождението на поста е поискано персонално заради здравословни аргументи. Промените влизат в действие от деня на регистриране на решенията в Търговския указател към Агенцията по вписвания.

Наско Михов е заемал управителни длъжности в енергетиката. Има 16-годишен опит в "АЕЦ Козлодуй " ЕАД и 2-годишен стаж в Директива за птиците "Радиоактивни боклуци ". Работил е и в Министерство на финансите.

Михов нашумя през 2007 година като началник на столичната "Топлофикация ". Михов бе назначен на поста от тогавашния министър Румен Овчаров, само че напусна заради липса на доверие след няма и три месеца.

Михов отнесе голям брой рецензии за кадровите назначения. Както "БАНКЕРЪ " писа по това време, при ръководството на Наско Михов бяха насъбрани загуби от наказателни лихви за към два милиона лв.. Проверка бе открила закъснение на регулярните заплащания към Булгаргаз за доставка на синьо гориво. Михов бе назначен на поста от тогавашния министър Румен Овчаров, само че напусна заради липса на доверие.

След това Наско Михов бе и в борда на държавното "Информационно обслужване ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР