С решение на общото събрание на акционерите на ИнвестбанкАД Мартин

...
Коментари Харесай

Мартин Богданов е избран за независим член на надзорния съвет на "Инвестбанк" АД

С решение на общото заседание на акционерите на " Инвестбанк " АД Мартин Богданов е определен за самостоятелен член на надзорния съвет на банката.

Мартин Богданов е измежду познатите имена във финансовия бранш, с повече от 25 години опит. Той започва своята кариера в Българската национална банка през 1994 година, достигайки управителна служба - шеф на отдел " Вторичен пазар на ДЦК ". В интервала от 2005 до 2007 година поема представителството на " Първа капиталова банка " в Албания като изпълнителен шеф, след което поредно работи като шеф " Корпоративно банкиране и Европейски фондове " в " Общинска банка " АД и " Алфа банк ", клон България. От 2010 година до 2015 година е шеф " Заможни клиенти и депозити " в " Юробанк България " АД.

През 2016 година Мартин Богданов е измежду създателите на " Paysera България " АД - едно от първите в страната финтех сдружения в областта на платежните услуги, а понастоящем заема длъжността ръководител на съвета на шефовете и изпълнителен шеф. Мартин Богданов е и член на управителния съвет на " Българска финтех асоциация ", член на Националния съвет към " Асоциация на индустриалния капитал в България " (АИКБ) и " Комисия по конкурентоспособност и нововъведения " към АИКБ.

Завършил е магистратура в УНСС, има голям брой интернационалните специализации и курсове по ръководство на държавен дълг, принадлежности на паричния пазар, практическо използване на икономическите политики, различни способи на кредитиране, продажбени техники и други

Със своя опит и професионализъм той ще подкрепи цялостния развой на цифровизация на " Инвестбанк " АД и въвеждане на стегнат развой на продажби, в това число възстановяване на различните канали за продажби. " Дигитализирането на потребителските артикули и услуги, както и обвързваните с тях работни процеси е непрекъсната инвестиция под формата на човешки и финансов капитал, която се отплаща във времето ", разяснява Мартин Богданов бъдещите си цели на работа.

С решението на общото заседание за член на надзорния съвет на банката е избран отново Ивайло Стоянов като представител на " Феста Холдинг " АД, а Петя Славова, притежател на " Феста Холдинг " АД - за негов ръководител.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР