С редица проблеми отново се сблъскват шофьори и пешеходци както

...
С редица проблеми отново се сблъскват шофьори и пешеходци както
Коментари Харесай

Голямото село: Крави ровят в кофите с боклук в София

С редица проблеми още веднъж се сблъскват водачи и пешеходци както излиза наяве от изпратените сигнали през последните дни в платформата на Helpbook.info.

Наш консуматор ни е изпратил фотоси от Околовръстен път в град София, на които се виждат свободно разхождащ се наедрял рогат добитък, който разнася боклука към кофите до шосето и прекосява платната измежду движещите се коли в късните часове на денонощието. Молбата е за търсене на притежателя и следващи наказания преди да се стигне до съдбовни произшествия.

Друг наш консуматор ни е изпратил фотография, на която се вижда автомобил със специфичен режим на придвижване, който е паркиран в тревните площи на парк "Хиподрума “. Авторът на сигнала твърди, че това се случва постоянно, като по този метод се унищожава парковата растителност.



В регион „ Сердика “ пък на новоизградена улица всеобщо и необмислено колите се паркират върху тротоара, като по този метод не остават никакъв късмет пешеходците да се придвижват на обособените за това места, а би трябвало да слязат на пътното платно, което съставлява заплаха за всички участници в придвижването.

Постъпиха и няколко сигнала от регион „ Аспарухово “ във Варна. Според общинския проект е построен обръщач на придвижването, само че заради неналичието на указателна табела непозволено се употребява за спонтанен паркинг.



В същия регион няколко изоставени коли престояват от години, с което попречва така и така затрудненото паркиране. Всичко това се добавя от неналичието на осветяване на огромна част от улицата, което в допълнение основава усложнения на живущите и преминаващите в региона.

Завършваме днешния преглед със сигнал от регион „ Слатина “ за непозволено отрязване на дървета: „ Зад нашия блок има зелена повърхност и към този момент няколко пъти биват отсичани дървета. Ние, съкооператорите молим за подпомагане за прекъсването на тази активност “.

Това са единствено дребна част от получените сигнали през седмицата. Ако видите неправда, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и желаете да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР