С редица активности и Суперенциклопедия, посветена на героите, кампанията ще

...
С редица активности и Суперенциклопедия, посветена на героите, кампанията ще
Коментари Харесай

Kaufland превръща плодовете и зеленчуците в супергерои


С редица интензивности и Суперенциклопедия, отдадена на героите, акцията ще разпространява по атрактивен метод плодовете и зеленчуците като част от ежедневното фамилно меню

Тази есен Kaufland кани цялото семейство в света на Свежите Супергерои. Тяхната задача е по завлaдяващ и атрактивен метод да създадат плодовете и зеленчуците привлекателна и вкусна част от фамилното меню.

Компанията към този момент показа първите супергерои от тима - Чико Банана, Червената камара – доматът и Хитруша Круша. В рамките на акцията тимът ще бъде допълнен от Ябълката Чудо, Роко Броколито, Ел Каротино – Морковът, както и тиквата Тикватрон, Невидимата Зелка, Доктор Ориндж и Фрас Праз.

За да ги трансформира в обичаните съидейници на малчуганите, Kaufland посвещава цяла Суперенциклопедия за Супергероите, в която по атрактивен и занимателен метод разкрива произхода, свойствата и съставките на всеки от тях. Енциклопедията е включена в седмичната листовка на Kaufland и се популяризира изцяло гратис в цялата страна. По този метод компанията цели да направи цялото семейство част от света на Свежите Супергерои и тяхната задача да се храним качествено.

Повече информация за суперсилите на всеки един от супергероите е включена в Kaufland, където компанията се е погрижила както за заниманието на най-малките със страници за оцветяване на героите, по този начин и за родителите – със препоръки за супер героични предписания.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със междинна комерсиална повърхност от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР