С речта си Доналд Туск спечели завинаги сърцата на българите.

...
С речта си Доналд Туск спечели завинаги сърцата на българите.
Коментари Харесай

Захариева: С речта си Доналд Туск спечели завинаги сърцата на българите

С речта си Доналд Туск завоюва вечно сърцата на българите. Аз персонално не чаках. Той сподели отношение към България, което на толкоз високо равнище допира доста. Това е по-особен знак – цяла тирада на български демонстрира, че страната ни е близка до сърцето му ”. Това сподели пред Нова телевизия вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева.

„ Считам за обикновено, когато не си склонен с дадена политика, да искаш да бъдеш чут. Протестите на хората не са непредвидени ”, разяснява тя митингите в деня на формалното разкриване на българското европредседателство.

" Хубаво е да приказваме за нещата, които още не са решени. Хубаво е да има проект. Това, че се приказва за нещата, които би трябвало да подобряваме, не е неприятно. Само за предходната година имаме 14% растеж на приходите, само че има защо още да се работи. Има доста други неща, над които би трябвало да се работи в България ", акцентира Захариева.

„ Целта на промяната не е да отпадне мониторингът. Целта е да имаме ефикасна, бърза и самостоятелна правосъдна система. Надявам се с работата си да покажем през тези шест месеца, че България има още какво да показа ", добави тя. По думите й по време на българското европредседателство е значимо да успеем да покажем, че политиките в Европейския съюз в действителност са значими за всеки един. Според нея сигурността на Западните Балкани е една от тези политики. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР