С развитието на криптовалутната индустрия в нея навлизат все повече

...
С развитието на криптовалутната индустрия в нея навлизат все повече
Коментари Харесай

Мултимилиардер разкри защо инвестира основно в Биткойн

С развиването на криптовалутната промишленост в нея навлизат от ден на ден хора, в това число известни персони като Рикардо Салинас Плиего.

Неотдавна той оповести вложенията си, които се състоят главно от дялове в Биткойн (BTC), платформата за бизнес разузнаване MicroStrategy, разнообразни предприятия за рандеман на Биткойн, петролни предприятия и компании за рандеман на злато.

Мексиканският милиардер, прочут и като създател на корпоративния конгломерат Grupo Salinas, показа информация за капиталовия си портфейл и изрази мощен интерес към Биткойн по време на подкаст изявление с Натали Брюнел. Салинас приписа огромна част от разбирането и оценката си за Биткойн на Сайфедеан Аммус и неговата книга “Стандартът Биткойн “, пише cryptodnes.bg.

Що се отнася до “Стандартът Биткойн “, Салинас акцентира по какъв начин трудът на Аммус дава повсеместен обзор на парите, разяснявайки отчетливите преимущества на децентрализирания финансов актив (DeFi) спрямо стандартните финанси. Той акцентира, че Биткойн предлага отбрана против манипулиране или корист от страна на управляващите и финансовите институции: Трябва да отдам дължимото на моя другар Сайфедеан Аммус поради книгата му “Стандартът Биткойн ”. Той в действителност го обясни. Това, което той направи, беше да събере в една дребна книга всички неща за Биткойн, историята на парите, по какъв начин са се развили и по какъв начин са били употребявани от държавното управление, а в този момент по какъв начин с това нещо не може да се злоупотребява, то е Библия.

Книгата на Аммус навлиза надълбоко в историческите основи, които проправят пътя за появяването на Биткойн като опция на обичайна валута. Тя също по този начин изследва икономическите, обществените и политическите последствия от този революционен цифров актив. От известно време Салинас е парещ покровител на книгата на Аммус, като даже я препоръчва наред с творби като “Изкуството на войната ” на Сун Дзъ и “La rebelión de Atlas ” на Айн Ранд в платформите си в обществените мрежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР