С разпродадени концерти по цял свят, Питър Бенс безспорно е

...
С разпродадени концерти по цял свят, Питър Бенс безспорно е
Коментари Харесай

Питър Бенс с концерт в България

С разпродадени концерти по целия свят, Питър Бенс несъмнено е новият международен феномен на пианото! Кросоувър пътешествията му - от класиката до поп музиката, му подсигуряват над 250 милиона гледания онлайн и разпродадени концерти на всички места по света. Българската аудитория ще може да види Питър Бенс в акция на 29 октомври в зала „ България “. Гостуването му е по покана на Loud Concerts.
Билетите за шоуто влизат в продажба от 18 юли, сряда, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и сътрудниците им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Цената на билетите в зала „ България “ стартира от 40 лв..
Всеки почитател може да употребява и опцията на Eventim Print at Home, която дава опция да се отпечатва закупеният електронен билет у дома.
Питър Бенс стартира да свири на пиано на 2 годишна възраст, на 7 написа първата си комбинация, а на 11 основава първия си албум, повлиян от Моцарт и Шопен. След класическото обучение в академия „ Ференц Лист “ в Будапеща, Унгария, музикантът се реалокира в Съединени американски щати, където приключва пиано и композиране на кино музика в влиятелния музикален лицей Бъркли в Бостън. Питър от дребен се увлича и от рок и поп музиката и изключително ентусиазъм за него съставлява творчеството на Майкъл Джексън. Харесва също по този начин и страхотната кино музика. За благополучие, до момента в който учи в музикалният лицей Бъркли в Бостън, се среща с Джон Уилямс, един от кумирите му в света на музиката и създател на саундтрака към кино лентата Star Wars! Това го подтиква да стартира да прави импровизации на известни части и през 2015 г.пуска първото си видео в нета, което го трансформира в същинска сензация.
Днес Питър Бенс е несъмнено най-бързият пианист в света (според книгата на върховете Гинес)! Техниката и скоростта на осъществяване са в действителност зашеметяващи, а българската аудитория ще може да се убеди в това на 29 октомври в зала „ България “! Началото на концерта е 20 часа!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР