С разпит на свидетели продължава делото за убийството на 15-годишния

...
С разпит на свидетели продължава делото за убийството на 15-годишния
Коментари Харесай

С разпит на свидетели продължава делото за убийството на Георги в Борисовата градина

С разпит на очевидци продължава делото за убийството на 15-годишния Георги Игнатов, осъществено на 2 юни 2015 в столичната Борисова градина. Показания пред съда дадоха някогашни съученици на подсъдимия Йоан Матев.
Те свидетелстват, че когато полицията е популяризирала видеото на хипотетичния обвинен за убийството на Георги, мнозина в учебно заведение са коментирали, че им наподобява на Йоан. Никой обаче не отишъл да опише това на проверяващите, тъй като не били 100 % сигурни и се тормозили да не го обвинят, без да са уверени до дъно, че е той.
Разпознали го по характерния метод, по който бягал, по сините маратонки. Приликата била коментирана, в това число и с учители, описа свидетелка в правосъдната зала. Тя изясни, че ѝ направило усещане, че директорката на учебното заведение особено поискала от Йоан Матев извинителна записка за отсъствието му на втори юни 2015 година, когато стана убийството.
И още нещо, видяно от съучениците на подсъдимия, за което те свидетелстваха пред съда през днешния ден: След убийството в Борисовата градина Йоан Матев фрапантно трансформирал външният си тип, ходел с шапка, напълнял, свалил фотосите си от профила си във Facebook, идвал все по-рядко на учебно заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР