С разходки над водата привличат туристи на южния плаж в

...
С разходки над водата привличат туристи на южния плаж в
Коментари Харесай

С разходки над водата привличат туристите в Несебър

С разходки над водата притеглят туристи на южния плаж в Несебър, описват стопаните на плажа. Как да се борави с уиндсърф оферират две нови съвременни бази на южния плаж в Несебър. Там може да избирате дали да вземете преподавател или да се "борите " независимо с вълните.

Сърфът и този сезон е едно от най-предпочитаните занимания на плажа. За час разходка над водата получавате платно и дъска. Наемът им коства 40 лв.. За инструктор се доплаща 20 лв..

За разлика от другите морски занимания, като водни колела, джетове и надуваеми банани, рисковите спортове съчетават приятното с потребното. Ако пък преодолеете сложното начало, особено за съвсем всеки спорт, може да започнете да дебнете вълните и вятъра всяко лято на морето, сподели стопанинът на южния плаж Кирил Спасов.

Килограмите обаче не са без значение, защото колкото по-тежък е човек, толкоз по-голяма дъска му е нужна. По-напредналите залагат на по-малки дъски, които са по-леки и повратливи, твърди сърф инструкторът Томас Нацидис.

Има и шестчасови обучителни курсове на напълно рационална цена, разпределени в 3 до 5 дни. Научават се главните понятия и правила на ветроходния спорт - запознаване с уиндсърф оборудването, подготовка и тръгване с уиндсърфа, поддържане на прав курс.

За два-три дни сигурно ще се научите да се задържате на дъската, а до края на почивката си може и да натрупате забележителни умения, твърди Нацидис.

На южния плаж в Несебър се предлага и каяк чартърен. За 1 час цената е 40 лв., за 30 минути се заплащат 20 лв..
Любимият летен спорт за влюбените до уши в морските занимания е сърфът, само че най-много този с весло - назовава се sup /съп/. Става въпрос за гребане върху дъска в изправена позиция. Цените за съп авантюристите са също 40 лв. за час и 20 лв. за 30 минути наем на дъска и весло. На южния плаж в Несебър се предлага и каяк чартърен на същите цени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР