С разговори с представители на Продължаваме промяната – Демократична България“

...
С разговори с представители на Продължаваме промяната – Демократична България“
Коментари Харесай

`ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ търсят изход от политическата криза

С диалози с представители на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ стартират срещите, инициирани от ГЕРБ-СДС, с парламентарно показаните партии за търсене на консенсус за общо ръководство на страната с равно присъединяване. 

„ От резултатите от вота – това са партиите, които са се показали на последните избори най-добре и считаме, че в сегашната обстановка би трябвало да намерим метод да съставим държавно управление, дали първия, дали втория мандат, само че отиването и опцията на нови избори юли или август ще дадат същия или сходен резултат и ще се озовем в същите договаряния “, обърна се към ръководителите на ПП-ДБ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на срещата им в Народното събрание.

Като виновни партии би трябвало да използваме времето на този парламент, с цел да приемем бюджет с 3-процентов недостиг, рязане на разноски и взимане на заем, само че да го създадем дружно, добави Борисов.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков също означи какъв брой значимо е за неговата групировка приемането на нов бюджет с 3% недостиг, само че без повдигане на налозите и редуциране на обществената стратегия. Но ПП-ДБ България изрично отхвърля да поддържа кабинет с мандата на ГЕРБ-СДС:

„ Но сме подготвени да приказваме по тези политики и да забележим в границите на виновното държание какво можем да реализираме, изключително по тематиката за бюджета “. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР