С разгара на лятото идва времето, когато стилистите отправят поглед

...
С разгара на лятото идва времето, когато стилистите отправят поглед
Коментари Харесай

Топ 5 тенденции за косата ти тази есен

С разгара на лятото идва времето, когато стилистите насочат взор към есенния жанр. Това важи и за косата – в случай че през горещия сезон сме я оставили за успокоение, то прекомерно евентуално е през идващия да пристигна предпочитание за смяна.

За рекомендации отсреща е звездният стилист Клейтън Хоукинс , съгласно който следните пет прически ще бъдат измежду най-актуалните тази есен. При тях ще откриете по нещо за всяка дължина и конструкция на косата , съгласно което да направиш проекти още в този момент.

Къс фасул

 прическа есен

По-дългият вид на тази прическа се задържа много, само че идва ред да бъде преместен от по-късия си другар. Хоукинс дава образец със звезди като Ема Робъртс и Сара Полсън (на снимката), които понижават дължината на косата си до брадичката.

Полуопашка на височина

 прическа есен

Трябва да се съгласим с думите на професионалиста, че има нещо класическо в комбинацията сред шлифер и пригладена полуопашка, вдигната нависоко. Според специалиста дните на небрежните кокчета към този момент са в предишното, а прическа като тази на актрисата Кейт Мара от фотографията не е толкоз сложна за изработка. Необходимо ти е огромно количество масло за коса, с което да оформиш косата си на висока конска опашка. Когато е задоволително постоянна, усучи я, като ѝ придадеш мечтаната от теб форма, а най-после завържеш с ластик.

Пригладена ниска плитка

 прическа есен

Хоукинс предвещава, че тя ще е на всички места тази есен. Според думите му ключът към прическата, която неотдавна употребява и Камила Кабейо, е да разрешеш косата си и да я вържеш ниска опашка, до момента в който към момента е мокра. По този метод ще избегнеш неравности по повърхността и постигнеш загладен свършек. За оптимален искра стилистът предлага потребление на масло.

Къдрици

 прическа есен

През последните три десетилетия те изминават дълъг път, напомня специалистът. Модерният вид натъртва на повече немарливост и плажни талази, а в този си тип е по-щадящ за косата. Така че в случай че имаш потребност от размер – това е верният избор, на който залага и Ема Стоун.

Букли от 60-те

 прическа есен

Вдъхновени от това паметно десетилетие, модерните букли са едри и по върховете на косата, завъртяни във вътрешността. За Хоукинс това е идеалната сантиментална прическа за есента. Ако сега косата ти е с дължина до раменете или по-дълга, този жанр ще внесе размер и експресивност, както да вземем за пример при Зендая.

 август хороскоп Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР