С раздаване на листовки и брошури на населението ще бъде

...
С раздаване на листовки и брошури на населението ще бъде
Коментари Харесай

Във Враца раздават листовки за Денят, посветен на жертвите на пътни проишествия

С разпределяне на листовки и брошури на популацията ще бъде маркиран Денят, отдаден на жертвите от пътни катастрофи във врачанско. Той се празнува всяка година в третата неделя на месец ноември. Това стана ясно от съвещание на Областния съвет по сигурност на придвижването, извършен през днешния ден.
В по-малките обитаеми места, където има кабелна телевизия, ще бъдат препоръчани филми и видеоклипове, свързани с сигурността на пътя. В Бяла Слатина популяризирането на тези видеоматериали ще стартира в околните дни. Доброволците от БЧК при с. Зверино и Мездра ще вземат участие в самодейността с разпределяне на листовки, а при контролно-пропусквателен пункт до с.Ребърково ще бъде сложена табела с два сменящи се надписа, които ще засилват вниманието на водачите: „ Карай внимателно- някой те обича “ и „ Имаш единствено един живот – пази го “.
Врачанските доброволци на БЧК също ще раздават листовки на два пункта от града – при огромните супермаркети Била и Кауфлаунд. Денят 18 ноември ще стартира с молебен за всички от района, изгубили живота си в произшествия на пътя. През идната седмица РЗИ ще организира във врачанските учебни заведения осведомителни беседи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР