С равенството 1:1 на свой терен с Черноморец (Одеса), отборът

...
С равенството 1:1 на свой терен с Черноморец (Одеса), отборът
Коментари Харесай

В Украйна доволни от представянето на Стал под ръководството на българския тандем

С равенството 1:1 на собствен терен с Черноморец (Одеса), тимът на Стал (Камянске) завоюва първа точка под управлението на българския треньорски тандем Николай Костов-Неделчо Матушев. Двамата поеха работата в клуба доскоро повече от две седмици и имат сложната задача да спасят отбора от изпадане.

Стал сега е на последното 12-о място в локалната Висша лига единствено с 9 точки. Но тимът започва финален подготовката си и досега играе главно с с момчетата от младежкия тим. Неслучайно Стал е и най-младият тим в първите дивизии на Европа. Добрите мнения след назначението на Костов към този момент са факт, а даже и треньорът на противника от Одеса призна, че Стал към този момент е почнал да играе футбол и нямало да бъде несправедливо, в случай че са спечелили мача.

" Костов е с задоволително стабилен опит в Украйна, тъй че от него се чакат положителни неща в близко бъдеще, колкото и да е стеснен капацитета на тима му, разяснява уеб сайтът isport.ua. Българският експерт обаче е по-скромен: Труден мач за нашия тим. За да се представяме на положително равнище в това състезание, би трябвало да прибавим още физика и тогава ще се получи придвижване напред в нашето развиване, признава Николай Костов.

" Разбира се, с Черноморец (Одеса) можехме и да спечелим. Доволен съм по какъв начин реагираха момчетата, откакто допуснахме гол. Като цяло считам, че справедливо не загубихме. И против Заря в предходната среща не играхме неприятно, поради което скърбя, че не взехме точки. Но какъв тъкмо е нашият капацитет, е мъчно да дефинира сега, съобщи българският треньор на Стал (Камянске).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР