С рамково споразумение, чийто срок е 4-годишен, община Варна този

...
С рамково споразумение, чийто срок е 4-годишен, община Варна този
Коментари Харесай

С рамково споразумение Варна възлага ликвидирането на последствия при ПТП

С рамково съглашение, чийто период е 4-годишен, община Варна този път разпорежда ликвидирането на последици при пътно-транспортни катастрофи, повреди, бедствия или произшествия на рискови пътни сектори, а по този начин също и в места за публично прилагане и здания.
След като бъде определен реализатор с него ще се подписват контракти за по една година. Общата планирана стойност за поръчката е 522 000 лева без Данък добавена стойност.
От 12 години насам община Варна непроменяемо афишира тези действия за осъществяване поради натоварения трафик в огромния град и към него. В продължение на общо 10 години те са печелени от локалната компания „ Елит-Пътна сигнализация “ ООД с шефове Свилен Велянов и Паню Панев. Тя е била и единствен претендент.
Изключение прави интервалът 2013-2015 година, когато за реализатор е определена друго варненско сдружение - " Зебра " ООД с контракт за 399 000 лева без Данък добавена стойност.
От съответното сдружение се изисква бърза реакция за унищожаване и обезопасяване на унищожени или развалени в резултат на произшествия, повреди или произшествия уреди. Да слагат краткотрайна сигнализация, надлежно защитни огради или ленти при пораждане на случай, да отстраняват аварирали транспортни средства, да почистят региона, когато е належащо, да предадат на склад в местността Планова демонтирани пътни знаци и табели, еластични огради и други детайли от инженерната инфраструктура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР