С Радев си говорихме за актуалната политическа обстановка, за това,

...
С Радев си говорихме за актуалната политическа обстановка, за това,
Коментари Харесай

Костадинов след консултацията: Казахме на Радев да връчи първия мандат още утре

С Радев си говорихме за настоящата политическа конюнктура, за това, че колкото по-бързо има предварителни избори, толкоз по-добре. За демографската рецесия, за българските общности в чужбина. За това, че България умира, а убийците са в Народното събрание. Това съобщи пред публицисти ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов след срещата с президента.

" Успешна ротация значи несполучливо развиване на България. Смятаме, че би трябвало да връчи мандата още на следващия ден. В момента ПП-ДБ отстъпват пред ГЕРБ по всички параграфи. С подписването на съдружното съглашение те ще го трансфорат в главния политически фактор и те ще бъдат негови държанки. В идващите 9 месеца те ще паднат под 10%. В момента съгласно нашата информация те са четвърта политическа мощ ", продължи водачът на опозицията.

" За някои неща спорихме с Радев, с другите неща беше склонен с нас ", добави Костадинов.

" Нашата информация е, че Борисов се е договорил с тях да получи основния прокурор. Сега ще подпишат съдружно съглашение, ще разделят баницата и Борисов ще получи основния прокурор след 2-3 месеца. Ако това се случи, след няколко месеца новият основен прокурор ще стартира да повдига обвинявания на министрите на ППДБ ", предвижда той.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР