С пускането на яслите и детските градини горе-долу бяхме на

...
С пускането на яслите и детските градини горе-долу бяхме на
Коментари Харесай

Ангел Кунчев се разгневи в ефир и посочи шокиращ факт за К-19 у нас

С стартирането на яслите и детските градини почти бяхме на ясно каква ще е обстановката в учебните заведения с ковид, а най-кратко казано е, че това, което става на всички места ще стане и в тях. Това съобщи доцент Ангел Кунчев във връзка началото на образователната година в изискванията на пандемията от К-19 в ефира на Българска национална телевизия.

„ Няма по какъв начин да ги създадем острови, само че при ограниченията, в случай че се съблюдават, аз ви подсигурявам, че там ще е минимален рискът. Въпреки че децата споделят с доста свои връстници. Много са положителни ограниченията. Това, което бе измислено от работните групи на двете министерства е доста хубаво, на мен ми харесва. Въпросът е да го съблюдаваме, а към този момент няколко месеца виждаме, че това не ни е мощната страна “ посочи още специалистът.

По думите му случаите на това болести на деца под 15 години са доста малко. „ Тръгването на учебно заведение не трансформира метода на живот. Детето ще бъде и в мола, и на открито, и в учебно заведение “, разяснява още той.

По мотив скептиците и по какъв начин се борят с хората, които одобряват ковид за небивалица, Кунчев съобщи: „ Продължаваме да споделяме истината. Има толкоз доста обилие от данни, числа, обстоятелства и от други страни “.

„ Тази седмица достигнахме пика от 300 000 за 1 ден. Израел затвори страната, а ние спорим дали би трябвало да носим или не маска. Учудващо е, че все пак ние сме на едно релативно ниско равнище на заболеваемост, уточни доцент Кунчев.

Според него сега има прелестната почва за подправени вести и теории на конспирацията. „ Като % на хората, които отхвърлят обстоятелствата, сме на едно от първите места. Така беше и преди години с имунизациите и в този момент виждаме резултатът ", сподели яростно доцент Кунчев.

„ Голямата част от безмълвното болшинство прави каквото би трябвало. Ние нямаше да може да реализираме това, в случай че нямахме поддръжка. Но всички хора, които приказват и по малките екрани, и в интернет, основават едно всеобщо усещане за неодобрение “, съобщи още той.

Според него обстановката с медицинския личен състав и РЗИ и доста тревожна. „ Ако това нещо продължи още година аз мощно се тормозя, че няма да успеем да продължим с това движение “, съобщи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР