С пухкавите си бузки, кафява коса и големи очи, двегодишните

...
С пухкавите си бузки, кафява коса и големи очи, двегодишните
Коментари Харесай

Прилика: Принцеса Шарлот има не една, а две двойнички

С пухкавите си бузки, кафява коса и огромни очи, двегодишните близначки Елиса и Сиена Уолш са двойнички на принцеса Шарлот. Родителите им Даниел и Даниеле Уолш, и двамата на 28 година от Болтън, получават безчет мнения и претенции за фотоси от непознати на улицата, а девойките даже се появяват в Tracey Ullman Show.

Даниеле, която има и седемгодишен наследник, споделя: " Не можем да отидем на никое място, без някой да съпоставя девойките с принцеса Шарлот. "

" Близначките обичат вниманието и се любуват на фотосите “, добавя тя пред Daily Mail.
 Преглед на изображението в Twitter

През декември 2014 година Даниеле е бременна с двете девойки, когато лекарите й слагат диагноза Фето-фетален трансфузионен синдром. При него кръвообращението в утробата е неравномерно и едното бебе се развива по-бързо от другото.
" Казаха ни, че би трябвало да отделим близначките и че няма никаква гаранция, че и двете ще оцелеят. Трябваше да избера да спася едната от тях, само че аз отхвърлих. Знаех, че това е вярното решение “, показва Даниеле

Три месеца по-късно, когато дамата е в седмия месец, бебетата се раждат. Сиена идва на бял свят с тегло 2 кг, а органите й са недоразвити.

Сърцето на Елиса не устоя и тя прави сърдечен арест. Никой няма визия дали двете ще оцелеят.

За благополучие, до март 2015 година и двете девойки са задоволително добре, с цел да се приберат у дома.

Една година по-късно - през юни 2016 година, когато близначките са на 18 месеца, ефирен продуцент ги вижда онлайн и се свързва с Даниеле.

Казва й, че набира деца за комедийно шоу и желае близначките да се появят като принцеса Шарлот.

Майката до тогава не е забелязала сходна аналогия, по тази причина търси фотоси на дребната кралска персона в интернет и е изумена какъв брой тя си наподобява с децата й.

През август 2016 година близначките, които са единствено три месеца по-големи от принцеса Шарлот, снимат сцените си за шоуто. След епизода, излъчен през януари тази година, те всекидневно са спирани от непознати на улицата.

" Когато бяхме в Португалия това лято, непознати правеха фотоси на девойките и един човек даже се опита да ги вземе. За благополучие, Даниел съумя да го спре “, показва тя.

Даниеле споделя, че Елиса и Сиена към момента не подозират нищо за приликата си с Шарлот. Тя показва, че не ги облича преднамерено като дребната принцеса, само че доста харесва стила на херцогиня Катрин.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР