С публикация в своя сайт Стойчо Младенов опроверга появилата се

...
С публикация в своя сайт Стойчо Младенов опроверга появилата се
Коментари Харесай

Стойчо Младенов изригна: Явно някои около любимия ми клуб твърде много се страхуват дори от сянката ми

С обява в своя уебсайт Стойчо Младенов опроверга появилата се вест, че от ЦСКА-София се се свързали с него, а той е изискал доста висока наказателна клауза и е отказал на предлагането. Той призна, че от 2 години не е разговарял с човек от управлението и самият клуб може да удостовери това.

Ето и цялата обява на Младенов без редакторска интервенция:

“Уважаеми армейци,
За следващ път ставам жертва на жълти вести в доброжелателни медии. От 2 години не съм разговарял с човек от управлението на ЦСКА. Странно по какъв начин тези медии схванаха каква наказателна клауза съм желал, без да е имало договаряния. Собствениците на ЦСКА могат да го потвърдят, в случай че желаят. Явно някои към обичания ми клуб прекалено много се опасяват даже от сянката ми.

Пет години съм надалеч от ЦСКА, не съм спирал да работя и даже сега сготвям моя отбор Кайсар за идващия мач. Това е цялата истина. А безконечната НЕистина остават приказките за комисионни, която съвсем две десетилетия никой не потвърди. Поне 90 % от почитателите на „ Българска войска “ знаят всичко за Стойчо Младенов и им благодаря за поддръжката!

Пожелавам триумф на ЦСКА в Рим!”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР