С провала на една известна щерка, появата на нов Наско

...
С провала на една известна щерка, появата на нов Наско
Коментари Харесай

Известна щерка аут от Гласът на България

С неуспеха на една известна дъщеря, появяването на нов Наско Колев и насладата на Камелия, че най-накрая откри звучен поп фолк реализатор, ще се запомни първия епизод на „ Гласът на България” . Музикалното риалити стартира през вчерашния ден вечерта. Дъщерята на шоумена и тв водещ Иво Танев – Албена трогна феновете с признанието, че избира да се изяви на сцената на „ Гласът на България “ за на откри себе си след 7-годишна връзка и детство в сянката на татко си. Треньорите обаче не се впечатлиха от осъществяването й, а Албена разяснява неуспеха си с несъразмерната си страст. Блондинката не за първи път се опитва с пеенето, тъй като преди осем години взе участие и в „ Х Фактор”, само че очевидно не може да направи кариера в музиката. Тя за малко бе е водеща на тотото, само че към този момент не съумява и с това си начинание.

Още в първи епизод на шоуто Камелия завоюва за тима си по този начин чакания от нея реализатор в поп-фолк жанра. Появата на 23-годишния таксиметров водач Тодор Симеонов, който изля душата си в сръбски шлагер, накара и четиримата треньори да се извърнат. „ От три сезона очаквам поп-фолк! Ей, животе! Дайте чаша вино! “, възкликна Камелия при появяването на Тодор, който съумя да разчувства даже върлия рокаджия Иван Лечев. Китаристът обърна стола си на сръбско парче, което Тодор, който е от Сандански, изпя като същински експерт.



Истински възторг в „ Гласът на България “ провокира появяването на варненеца Атанас Кателиев, който се приземи върху стола на новото попълнение в треньорския състав Михаела Филева. „ Ти си падна напряко на мястото! “, засмя се певицата и отстъпи мястото си на Атанас. Младото момче впечатли треньорите както с ударното осъществяване на парче на Стиви Уондър, по този начин и с признанието, че работи като шлосер. Атанас избра да се състезава в тима на Графа, макар че първо седна в стола на Филева. Той дава поръчка да е втори Наско Колев освен тъй като е от Варна, има друга специалност отвън музиката, само че и тъй като е свенлив, само че и доста обаятелен.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР