С процедурни хватки беше направен опит да бъде осуетена същността

...
С процедурни хватки беше направен опит да бъде осуетена същността
Коментари Харесай

Вотът на недоверие постигнал повече от очакваното

С процедурни хватки беше изработен опит да бъде осуетена същността на акта избор на съмнение, само че той изигра своя роля. Това сподели пред Канал 3 депутатът от Българска социалистическа партия Славчо Велков.

"Още преди вота се видя съществено безпокойствие в болшинството. Отеглянето на Истанбулската спогодба от Народното събрание поради общественето разделяне, концепцията за референдум по тематиката и позицията на Българската православна черква подредиха нещата по този начин, че вотът реализира по-големи резултати от предстоящото ", съобщи Велков.

"Много хора в болшинството не схванаха, че това е началото на края, тъй като антагонистичното опълчване сред ГЕРБ и Обединените патриоти можеше да докара до сполучлив избор. Една партия, болшинство и държавно управление, които рискуват да бъдат оповестени заедно за безбожници, би трябвало да си зададат въпроса какво ги чака. Референдумът може да задълбочи нещата, и да се окаже, че не е единствено за Истанбулската спогодба, а за ръководещите – "да ", или "не "', акцентира социалистът.

Според Велков все още сме премиерска република с доста едва парламентарно присъединяване. Депутатът от Българска социалистическа партия сподели още, че не вижда нищо неприятно в това президентът да споделя хрумвания с политическата мощ, която го е издигнала.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР