С протоколно решение на министъра на земеделието, храните и горите

...
С протоколно решение на министъра на земеделието, храните и горите
Коментари Харесай

Сменени са някои от членовете на управление на държавни предприятия в горския сектор


С протоколно решение на министъра на земеделието, храните и горите проф. доктор Христо Бозуков в органите на ръководство на държавните предприятия от Закона за горите са осъществени промени .

В " Югозападно държавно дружество " -Благоевград са освободени членовете на Управителния съвет Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.

В " Югоизточно държавно дружество " -Сливен за шеф до осъществяване на конкурс е назначен Димчо Радев, а Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет.

В " Южноцентрално държавно дружество " -Смолян, " Северозападно държавно дружество " -Враца и " Североизточно държавно дружество " е освободен целият състав на органите на ръководство . Здравко Бакалов е назначен за шеф на предприятието в Смолян, а Ради Иванов на това в Шумен, до осъществяване на конкурс. Досегашният заместник-директор на " Северозападното държавно дружество " Атанас Златков е акредитиран да извършва длъжността шеф.

В " Северноцентрално държавно дружество " -Габрово са освободени членовете на органа на ръководство доцент доктор инж. Георги Костов и Иван Степанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР