С промяна в дневния ред, остър политически спор между управляващи

...
С промяна в дневния ред, остър политически спор между управляващи
Коментари Харесай

Нов скандал ГЕРБ-БСП и в първия официален работен ден на парламента

С смяна в дневния ред, изострен политически спор сред ръководещи и съпротива и наказване за водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова стартира днешното съвещание на Народното събрание, съобщи БНР.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева заяви, че на Председателски съвет тази заран е решено да отпадне първа точка в дневния ред - разискване на Закона за пътищата, защото не е постъпил отчет за второ четене от водещата комисия, и по тази причина се организира единствено парламентарен надзор.

Преди началото му обаче Вежди Рашидов отговори с декларация на несправедливите, по думите му, упреци към ръководещите и се обърна към Корнелия Нинова:

“А вие, госпожо, ходите като парламентарна манекенка да си вършиме фотосесии с тъгите на хората. Можехте да засадите най-малко едно дърво, което щеше да бъде по-полезно за българската страна. И след всичко това вие си позволявате да казвате " тайфа крадци ". Именно по тази причина човек би трябвало да си мери думите, тъй като имам вяра, че в Народното събрание има хора, за които персоналното достолепие е по-важно от всичко друго. Вашата госпожа, лидерката на левицата, прави нещо даже по-лошо от Нерон. Тъй като не може да пее и да написа, наема артисти и поети, по-бездарни от самата нея “.

Корнелия Нинова отговори:

“Каква политика имаше в тази декларация. Какво решение на проблеми на българи, за което сме изпратили тук имаше в тази декларация. Имаше ненавист, персонални нападки и квалификации към ръководителя на опозицията. Няма да ни уплашите, нищо ще ни спрете. Не разбирам, за какво се обиждате, когато цитираме един от вас - освен това лицето ви Антон Тодоров, който приказва всеки ден от ваше име. " Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите. Защо се обиждате от това - потърсете у вас казуса. Един от вас счита, че вие сте тайфа и тук доста хубаво ви разказа. “

Последва наказване. Заради засегнатост към групата на ГЕРБ Цвета Караянчева наказа със забележка водача на Българска социалистическа партия. Драгомир Стойнев от левицата прикани Караянчева да слезе от трибуната, тъй като посочила, че е неспособна да води съвещания и е провокирала безпорядък. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР