С професионален DAC чип музиката звучи максимално реалистично в честотния

...
С професионален DAC чип музиката звучи максимално реалистично в честотния
Коментари Харесай

xDuoo X3II – стилен аудио плейър с Hi-Fi качество

С професионален DAC чип музиката звучи оптимално реалистично в честотния диапазон 20Hz-20KHz, а на екрана ще виждате потребна информация

xDuoo X3II се отличава със моден дизайн, удобен екран и високо аудио качество

Въпреки че всеки смарт телефон през днешния ден има вградени аудио благоприятни условия, доста консуматори към момента избират да употребяват независим музикален плейър – поради по-доброто качество, опциите за настройки и по чисто субективни аргументи, че това е устройство особено за музика.

Стилен като дизайн и с високо качество на звука е музикалният плейър xDuoo X3II , предлаган в онлайн магазина Cafago на цена €91,45. Моделът е от Hi-Fi клас с диапазон на честотите 20Hz-20KHz и съответствие сигнал/шум ≥114 dB. Професионален чип DAC AK4490 прави музиката да звучи оптимално реалистично.

xDuoo X3II приема карти памет с потенциал до 256GB

Плейърът разполага с 2,4-инчов екран, който демонстрира потребна информация като име на песента, режим на възпроизвеждане, време, потенциал на батерията, мощ на звука и други параметри. Прецизно обработеният алуминиев корпус придава жанр и в същото време мощ и издръжливост на плейъра.

xDuoo X3II има изходна мощ 220mW (32Ω), а вградената литиево-полимерна батерия с потенциал 2000mAh обезпечава до 13 часа възпроизвеждане. Безжична технология BT4.0 разрешава свързване към плейъра на слушалки, представители, както и включване на устройството към аудиото системата на колата.

Дисплеят демонстрира потребна информация за музиката, батерията и други параметри

Предвидени са също USB порт за свързване към компютър, както и порт за карти памет с потенциал до 256GB. Функция Hiby Link разрешава ръководство на плейъра от мобилен телефон, включително стартиране на песни, конфигурация на силата на звука, търсене на песни и други улеснения.

Можете да купите Hi-Fi аудио плейъра тук: xDuoo X3II – на цена от €91,45, с безвъзмездна доставка.

Внимание заслужава и още един артикул за цифровото всекидневие, който се предлага на понижена цена сега. Това е преводачът в действително време Boeleo K1 Translator , който поддържа 45 езика, включително български. Устройството е предопределено за хора, които постоянно пътуват и се нуждаят от асистент в връзките на разнообразни езици. Преводачът може да се употребява в най-различни сюжети, включително за проучване на непознати езици, за групови диалози, при извършване на покупки и бизнес срещи. Има сензитивен тъчскрийн, поддържа безжични слушалки и запис с дълготрайност до 60 минути.

Преводачът Boeleo K1 Translator поддържа 45 езика, включително български

Можете да купите многофункционалния преводач тук: Boeleo K1 Translator – на цена от €60,99, годна с код за отстъпка L7107C до края на март, и с безвъзмездна достъпка.

За феновете на екшън камери пък е предопределен 3-осовият стабилизиращ гимбал Hohem iSteady Pro . Това помощно устройство за фотоси и видео е съвместимо с най-популярните екшън камери като GoPro Hero, SJCAM, Sony RX30, YI и други модели. С вградена батерия 4000 мАч, гимбалът може да се употребява и като захранваща банка. Устройството поддържа четири режима на снимане и дистанционно управление със смарт телефон и мобилно приложение, включително персонализирани настройки на параметрите.

Гимбалът Hohem iSteady Pro е съчетаем с най-популярните екшън камери

Можете да купите гимбала за екшън камери тук: Hohem iSteady Pro – на цена от €66,8, с безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР