С проекта Турски поток България подкрепи плановете на Русия да

...
С проекта Турски поток България подкрепи плановете на Русия да
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: С Турски поток България подкрепи плановете на Русия да нападне Украйна

С плана " Турски поток " България поддържа проектите на Русия да нападне Украйна. Това разяснява Ссъпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов в събота пред Българска национална телевизия. Той уточни, че страната ни е дала три милиарда лв. за плана, с цел да стига съветски газ до Сърбия и Унгария.

" Когато Путин стартира войната се видя каква е била повода да се прекара този поток през България - с цел да се доставят приятелите на Путин в Сърбия и в Унгария с съветски газ и кой обслужи част от проекта на Путин за войната в Украйна - държавното управление на Борисов. Прекараха тази тръба скоростно през България, платихме 3 милиарда лв. от българския бюджет, с цел да обслужим съветски интерес, на сръбска територия " Газпром " заплати газопровода, а на българска ние, с цел да обслужим проектите на Путин за нахлуване на Украйна ", съобщи Атанас Атанасов.

Той акцентира, че към този момент 3 месеца не може да се намерят документите, свързани с газовата карта.

" Има оперативна информация, че в документите, която съпровожда газовата карта, има данни по тази причина че държавното управление на Борисов е поемало задължения към Русия да не толерира различни газопроводи на " Газпром " през България и това е повода 12 години да не може да се построи връзката с Гърция ", добави Атанас Атанасов.

По думите му е неуместно, че НАТО е почнала тази война.

" Има потребност в тази трагична обстановка да прегледаме положението на българските институции и на българската страна. България би трябвало да бъде лоялна към Европейски Съюз и НАТО. От това, което съм чул или българските службите са неспособни да събират информация, или имат надеждна инфорамция, обаче заблуждават Народното събрание, този въпрос би трябвало да се обясни, тъй като имат възприятието, че пързалят новото държавно управление и министър-председателя понякога, тъй като са младежи без политически опит ", добави Атанас Атанасов.

Той разясни, че има опасности за българската национална сигурност.

Атанас Атанасов разяснява и държанието на посланика на Русия Елеонора Митрофанова.

" Не може посланикът на която и да е страна да си разрешава това провокативно държание, да назовава българските институции натовски подлоги. Българската прокуратура работи като специфична работа, прави политически внушения ", посочи Атанас Атанасов.

Пи думите му по време на ръководството на Борисов българските служби са били приспани, като задачата е била да не виждат корупционните схеми.

" Ясно е кои хвърляха топките на Шипка, полицията им знае имената, това са сподвижници на " Възраждане ", сподели още Атанас Атанасов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР