С Продължаваме Промяната преследваме голяма цел - да сме първа

...
С Продължаваме Промяната преследваме голяма цел - да сме първа
Коментари Харесай

Мирчев: Ако получим първия мандат с ПП, ГЕРБ трудно ще обясни защо няма да ни подкрепи

С " Продължаваме Промяната " преследваме огромна цел - да сме първа политическа мощ и да получим първия мандат. След това ГЕРБ мъчно ще изясни за какво не биха ни подкрепили. Не измерваме задачата си в гласове, а в петте целта и с ясното схващане, че няма да имаме 121 депутата. Това съобщи в ефира на Ивайло Мирчев от " Демократична България ". 

По думите му обединението им няма да се изпълни с " кухи марки ". " Национална движение „Симеон Втори" има по-друга роля на тези избори - да отнеме гласове от политическите сили. В момента, в който бъде вкаран токсичен двойник или партия, която може да откъсне половин или един %, това може да се окаже изчезналата нишка в Народно събрание. С такава цел възкръсват зомбита ", счита той. 

Според него в случай че обединението на Демократична България и Политическа партия не получи задоволително поддръжка, а ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи го реализиран, значи това желае обществото. " Нашата работа е да не допуснем тъкмо този сюжет. Нямаме илюзии, че ще има устойчиво 4-годишно държавно управление, само че би трябвало да създадем този преход. Няма нищо по-хубаво от това да си в съпротива, само че нашата цел е да сме първа политическа мощ. Сигурно е, че ще имаме обща парламентарна група с Политическа партия. Коалиционното ни съглашение резервира идеологическите разлики. Обединяваме се не, с цел да станем по-леви или Политическа партия по-десни, а към петте целта ", съобщи депутатът. И добави, че в случай че някой е правил далавери с оръжия, би трябвало да влезе в съда. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР