С призиви за оставка на правителството и главния прокурор протестиращи

...
С призиви за оставка на правителството и главния прокурор протестиращи
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха ключово кръстовище в София

С апели за оставка на държавното управление и основния прокурор протестиращи блокираха кръстовището на булевардите " Акад. Иван Евстатиев Гешов " и " България " в София.

Демонстрантите пропущат част от колите, а един от водачите на МПС просто заобиколи блокадата и не се съобрази с протестиращите. Други също последваха образеца му.

На място има полиция, която спомага за реда, само че не стопира колите, а в противен случай - полицията спомага за пропускането на придвижването.

На кръстовището са се наредили по един протестиращ пред кола, с цел да попречват прекосяването им.

Три трамвая са блокирани.

Малко по-късно протестиращите потеглиха към „ Фритьоф Нансен ", след което ще продължат към Президентството и Министерски съвет.

Исканията на протестиращите остават същите - оставка на държавното управление и основния прокурор.

Действията са част от самодейността за гражданско непокорство в границите на продължаващите към този момент 21 дни митинги.

Една от най натоварените столични пътни артерии - тази на столичния бул. " Александър Малинов ", също бе блокирана за малко от група недоволни жители.

Минути по-късно стачкуващите го свободиха за прекосяване на коли, само че се заканиха, че ще има нови пътни блокади по-късно денем

Снимки: БГНЕС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР